Conditii generale pentru inchirieri auto - rent a car

1. VARSTA SOFERULUI

Varsta minima a clientului trebuie sa fie de 18 ani.

2. PERMISUL DE CONDUCERE AL SOFERULUI

Clientul trebuie sa detina un permis national valid.

3. PASAPORTUL/ CARTEA DE IDENTITATE

Pentru inchirierea de masini este absolut obligatorie prezentarea unei Carti de Identitate valide (B.I.) pentru cetateni romani, iar pentru cetateni straini pasaportul.

4. PLATA

Clientul are obligatia ca pentru autovehiculul pus la dispozitie de catre companie sa plateasca o chirie in lei sau in euro echivalenta la cursul BNR din ziua respectiva. Plata se face in numerar.

5. PERIOADA DE INCHIRIERE

Perioada minima de inchiriere este de 24 ore.

6. GARANTIE

La inceputul perioadei de inchiriere se solicita clientului un depozit de siguranta care poate fi platit in numerar. In ziua returnarii autoturismului inchiriat depozitul se restituie integral clientului daca autoturismul se prezinta in aceleasi conditii in care a fost preluat.

7. RETURNAREA MASINII

Clientul trebuie sa returneze masina la expirarea contractului cu rezervorul mentionat initial si cu toate documentele pe care le-a primit odata cu masina. Daca returnarea autoturismului se face cu intarziere clientul va plati taxe suplimentare.

8. INCHIRIERILE IN AFARA TARII

Clientul are dreptul de a folosi masina in afara granitei doar cu permisiunea scrisa a companiei care are dreptul sa schimbe suma ce trebuie achitata pentru inchiriere, in functie de destinatie sau numarul de km efectuati. Clientul nu are dreptul sa foloseasca masina pe teritorii precis specificate ca interzise de catre proprietar. Clientul trebuie sa achite asigurarea de raspundere civila auto in afara tarii (Cartea Verde) doar daca masina este inchiriata pentru rute internationale.

9. INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE

Clientul este responsabil in totalitate pentru incalcarea regulilor de circulatie, incluzand si amenzi de parcare sau alte taxe.

10. IN CAZUL PIERDERII

In cazul in care clientul pierde cheile si/sau documentele masinii, acesta va plati o taxa suplimentara.

11. IN CAZ DE ACCIDENT

In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime.

12. TERMENI SI CONDITII COMPLETE DE INCHIRIERE

Toate detaliile legate de conditiile complete de inchiriere vor fi disponibile pe formularul redactat al autoturismului care urmeaza sa fie inchiriat. Conditiile prezentate reprezinta reguli generale care se aplica la toate firmele de inchirieri de autoturisme din Romania.

Locatie parc auto: str. Zefirului, nr. 9A (in spate la ServMotor), Bistrita, BN