Politica de returnare a pieselor auto second-hand din dezmembrari

Daca inentionezi sa returnezi piesele auto comandate de la SC AUTOZBOROWSKY SRL - Parc Dezmembrari Auto, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pieselor auto de catre consumator.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul societatii cu livrare la distanta printr-un serviciu de curierat.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

PIESELE AUTO LIVRATE NU POT FI ACCEPTATE LA RETUR DACA:

  • prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
  • au lovituri, urme de deteriorare ori sunt incomplete
  • nu mai au inscriptionarile si sigiliile aplicate de parcul de dezmembrari auto
  • sunt neinsotite de documentele de achizitie

Dupa acceptarea produselor la retur, rambursarea sumei platite se va face intr-un cont bancar comunicat in scris de catre consumator, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului. Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a emis factura! Aceasta modalitate de rambursare este complet gratuita pentru cumparator, costurile de transferului fiind suportate integral de catre noi.

Ne angajam sa iti trimitem cele mai bune piesele auto din dezmembrari!

Informatie actualizata in 30.07.2015