Termeni si conditii de utilizare

Datele introduse in formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, informari periodice, etc. SC AUTOZBOROWSKY SRL - Parc Dezmembrari Auto se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale numai la solicitarea expresa a acestora in contextul legii.

SC AUTOZBOROWSKY SRL - Parc Dezmembrari Auto, face eforturi in mod constant pentru a pastra acuratetea informatiilor si stocurile permanent actualizate in acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente precum specificatii sau pret cu erori de operare. Datorita caracterului versatil al domeniului de dezmembrari auto nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor pieselor auto second afisate, din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora partial sau chiar integral o comanda. Societatea noastra este exonerata de raspundere in orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la serverul care gazduieste site-ul.

Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unei comenzi este reprezentata de valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

SC AUTOZBOROWSKY SRL - Parc Dezmembrari Auto isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile site-ului fara notificare prealabila. Termenii si conditiile site-ului se aplica in conformitate cu stipulatiile de actualitate la data la care se savarseste o actiune.

Toate informatiile continute de acest site web sunt proprietate a companiei SC AUTOZBOROWSKY SRL - Parc Dezmembrari Auto.

Tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi deferita autoritatilor competente.

Orice litigiu va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bistrita.

Comandarea de produse de pe site-ul nostru implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai sus.

Pentru detalii suplimentare sau nelamuriri va suntem la dispozitie si avem rugamintea sa ne solicitati cu incredere folosind informatiile din pagina de contact.

In speranta unei bune colaborari!

Informatie actualizata in 30.07.2015